JUMP 2013

     image001
Članovi IAESTE Hrvatska, predstavnici lokalnih odbora Zagreb (2 člana), Osijek (8 članova), Split (2 člana) i Rijeka (1 član) u sklopu trening/motivacijskog seminara prisustvovali su na događaju IAESTE JUMP, koji se ove godine održao u Republici Malti, točnije otoku Gozu.

Continue reading

Centralno europska konvencija Slovačka

hrvatski stol na internacionalnoj večeri u Trenčinu27. po redu CEC se održao 27.-29.04.2012. u Trenčinu u Slovačkoj. Sudjelovalo je 170 sudionika iz vise od 15 zemalja, a našu delegaciju je predstavljalo 12 članova LoOs, 7 članova LoZg i 3 članova LoSt.

U petak smo se svi okupili u Trenčinu, u studentskom domu, te smo nakon dobivenih Welcome paketa dobili priliku za odmor nakon dugog puta. Potom je uslijedila svečana večera i predstavljanje zemalja sudionica. Zadatak svake države sudionice bio je navesti 5 stvari koje ne bi rekli prijatelju o svojoj  zemlji. Naša delegacije se odlučila na malo drukčiji pristup zadatku, te smo umjesto klasične PPT prezentacije to vrlo uspješno odglumili na pozornici. Večer se nastavila u zabavnom tonu, kroz ples i druženje s ostalim sudionicima.

Continue reading

IAESTE CEC Orahovica 2011. izvještaj

Centralna europska konvencija – CEC Orahovica 2011

CEC Orahovica 2011 održao se u periodu 29.4.-1.5.2011. u odmaralištu Merkur u Orahovici. Konvenciji je prisutstvovalo 168 sudionika, što je uključivalo i organizacijski tim IAESTE Croatia koji je mjesecima marljivo radio na ovom projektu. Donosimo vam kratak izvještaj nezaboravnog vikenda!  Continue reading