JUMP 2013

     image001
Članovi IAESTE Hrvatska, predstavnici lokalnih odbora Zagreb (2 člana), Osijek (8 članova), Split (2 člana) i Rijeka (1 član) u sklopu trening/motivacijskog seminara prisustvovali su na događaju IAESTE JUMP, koji se ove godine održao u Republici Malti, točnije otoku Gozu.

Continue reading

Styrian Job-Recruiting Day

Želite li živjeti i raditi u Austriji?

Prijavite se na neki od profila mnogobrojnih raznovrsnih poslova na www.workandliveinstyria.at, te pristupite razgovoru za posao u jednoj ili više navedenih tvrtki koji će se održavati 06. lipnja 2013. prostorijama Fakulteta elektrotehnike i računarstva! Rok za prijavu na razgovor je 04. lipnja 2013.

Posjetite odabrane tvrtke u auli Fakulteta elektrotehnike i računarstva, 06. lipnja 2013. na Styrian Job-Recruiting Day Croatia, i saznajte sve što vas zanima!

Detalji događaja nalaze se na službenoj pozivnici .

Company Shuttle 2013

CS2013-2LC Zagreb četvrtu godinu zaredom provodi projekt Company Shuttle na zagrebačkom Sveučilištu! Cilj projekta je studentima diplomskih studija pružiti uvid u svakodnevnicu tvrtke, autentično i direktno na licu mjesta, te omogućiti lakše zaposlenje ambicioznim studentima koji zadovoljavaju kriterije tvrtki sudionica.

Continue reading