Naknadno pristigle prakse

Od 1.travnja na našim stranicama možete pronaći objavljene naknadno pristigle prakse. Pravo prijave na njih imaju svi studenti neovisno o tome jesu li prethodno bili prijavljeni na Natječaj za dodjelu stručnih praksi.

Više informacija o tome kako se prijaviti na: http://www.iaeste.hr/?page_id=112

Listu trenutno objavljenih naknadno pristiglih praksi možete potražiti na našim stranicama: http://www.iaeste.hr/?page_id=465

Bitne napomene:
1. Austrija – svi studenti koji su zainteresirani za bilo koju praksu u Austriji trebaju prilikom javljanja na e-mail poslati svoj životopis i popis predmeta s ocjenama (na engleskom jeziku).
2. Švicarska – svi studenti zainteresiranu za praksu u Švicarskoj trebaju napraviti kompletnu nominaciju. Upute za slaganje nominacije se nalaze na  – ovom linku –. Uz sve navedene dokumente potrebno je priložiti i potvrdu do kada će student imati studentski status, te potvrdu da mu je praksa sastavni dio programa studija.

Za prakse u Švicarskoj, Njemačkoj, Češkoj, Japanu, Brazilu, kao i svim drugim zemljama u kojima se praksa obavlja duže od tri mjeseca i gdje je potrebna viza, student mora imati studentski satus ( tj. ne smije diplomirati) tijekom cijelog trajanja prakse.

Također je vrlo važno da svi studenti znaju da slanjem nominacije ne znači da su i dobili praksu. Poslodavac je taj koji odlučuje hoće li primiti studenta.

Za sva dodatna pitanja i informacije, molimo da se obratite na mail adresu: iaeste.outgoing@gmail.com.

Vaš Outgoing tim