Company Shuttle 2017

IAESTE te vodi na put do uspjeha!

 

Company Shuttle je projekt sa ciljem da zajedno s nama upoznaš neku od hrvatskih tvrtki koja je tvoj potencijalni budući poslodavac. IAESTE u suradnji s tvrtkama organizira jednodnevni posjet i na taj način ti pruža intenzivan uvid u njihovu svakodnevicu, autentično i na licu mjesta. Ove godine nudimo ti posjet Plivi.

Pliva, kao vodeća farmaceutska kompanija u Hrvatskoj, nudi raznolikost i inovativnost u svom djelovanju, a ovim posjetom ti omogućavamo uvid u njihov način poslovanja. Tijekom jednodnevnog posjeta očekuje te upoznavanje s radom tvrtke, zanimljiva predavanja te poučne radionice na kojima ćeš sudjelovati. Na ovaj način dajemo ti mogućnost da upoznaš ljude iz struke i potencijalne buduće kolege, da osjetiš atmosferu i način na koji tvrtka diše te da se susretneš s poslovnim projektima. Isto tako, imaš mogućnost donijeti svoj životopis i aplicirati se za stručnu praksu u Plivi.

 

Posjet je namijenjen studentima područja ekonomskih znanosti, a održat će se 13.6.2017. s početkom u 10:00 h. Prijave su otvorene do 10.6.2017., a broj mjesta je ograničen na 20.

 

Link za prijavu https://docs.google.com/a/iaeste.hr/forms/d/e/1FAIpQLScSERQ_19KRrGL2lDVjbPgOx-uJzp6MVlmnUh6MUPT0EAj-TQ/viewform?c=0&w=1

 

Dodatne informacije možeš potražiti i na Facebook događaju www.facebook.com/events/452797708434264

 

Cobe prakse

Osim praksi koje su skupljene regularnim putem na Godišnjoj konferenciji dostupne su i COBE prakse koje možeš vidjeti ovdje.

Upute za prijavu možeš pogledati u ovoj brošuri.
Hrvatska ima pravo prijave jednog studenta po praksi.
Za dostupnost prakse i prijavu, javite nam se na jednu od navedenih adresa zavisno o tome gdje studirate:
 
Novost je i studentski pristup IAESTE Exchange Platformi putem kojeg sami svakodnevno možete pregledavati prakse. 
Upute za registraciju se nalaze na ovom linku
 
Napomena: Studenti ne mogu sami slati nominacije i prijavljivati se na prakse preko platforme već se sva administracija odvija preko navedenih e-mail adresa.
Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na exchange@iaeste.hr

Preostale prakse

Poštovani studenti,

pred vama se nalaze preostale stručne prakse u inozemstvu. Možete ih vidjeti ovdje. A za sva pitanja i ukoliko ste zainteresirani za neku slobodno se javite na info@iaeste.hr.