Kada je najbolje vrijeme da se učlanim ?

1. Što se tiče godine studija – što prije to bolje! Nećeš požaliti :)
2. Što se tiče perioda u godini:

Prije ljeta
upoznat ćeš naše prve vesele strejnđere i još veselije članove
Tijekom ljeta
biti ćeš big brother, mother i father naših veselih strejnđera i na najoriginalniji način ćeš moći proživjeti ljeto u svom gradu, vikendom na obali ili u nekim srednjoeuropskim metropolama. Roštilj na Jarunu, večer u Tvrđi, cuga na Korzu ili izlet na Marjan poprima totalno drugačije razmjere…
Jesen
voliš li dinamičnost, jesen u IAESTE-u je tvoje doba! Iz prve ruke ćeš doživjeti kako se kontaktiraju tvrtke, traže prakse, promovira IAESTE i kako se pokreće novi ciklus međunarodne razmjene.
Zima
ovo je doba godine kada proučavaš kako se Brazilci i Australci snalaze na -10C i 20cm snijega :D. Također, ovo je jako dinamično razdoblje jer se cijeli IAESTE svijet priprema za najveći događaj u godini, a to je Generalna konferencija – ogroman sajam stručnih praksi sa štandovima preko 80 zemalja svijeta!!!
Proljeće
ovo je vrijeme kada administriramo studentske prakse, organiziramo konvenciju hrvatskog IAESTE-a, skupove poslodavaca i studenata, te pripremamo društvene događaje za predstojeće ljeto i naše drage strane studente.