IAESTE Exchange platform

IAESTE Exchange platform

Ova online platforma Vam omogućuje pretragu i prijavu na naknadne prakse.

U nastavku slijede upute za registraciju na platformu:

  1. Kliknite na link kako bi otvorili web stranicu IAESTE Exchange platforme.

2. Ispunite obrazac svojim podacima. Vrlo je bitno da su podaci ispravni kako bi vaš odbor mogao prihvatiti prijavu.

 

3. Nakon završetka prijave na upisani mail poslat će vam se lozinka potrebna za prijavu. Potrebno je ponovno otići na početnu stranicu: iaeste.smartsimple.ie te se ulogirati.

4. Sada ste prijavljeni na stranicu, ali je potrebno poslati profil na verifikaciju kako biste mogli pregledavati nove prakse. Klikom na svoje ime u gornjem desnom kutu ekrana otvara se podizbornik u kojemu je potrebno odabrati opciju “My Profile”.

5. Odabirom te opcije otvara se idući ekran u kojemu je potrebno upisati dodatne podatke. Molimo Vas da provjerite svoje podatke jer je vrlo bitno da su ispravni kako bi Vas administratori mogli verificirati. Potrebno je ispuniti podatke i u tabovima “Study Information” i “Emergency Contacts”.

6. Kada ispunite sve tražene podatke potrebno je stistnuti gumb “Submit for Verification” kako biste završili proces prijave na platformu. Ako ste sve tražene podatke upisali, vaš će se korisnički profil poslati administratorima na verifikaciju. Kroz 1-2 dana dobiti ćete e-mail koji potvrđuje da je vaš profil verificiran te ćete biti u mogućnosti pregledavati i prijavljivati se na izvanredne prakse.