Strani jezik

Submitted by Guest on 30 November, 2006 - 03:04.

Pozdrav!

Na stranici sa detaljima o natjecaju pise da kod prijave treba priloziti:

'Certifikat o znanju stranog jezika najmanje III. stupnja s ocjenom ili V. stupnja i više bez ocjene'

Da li to znaci da osobe sa certifikatom V. stupnja i vise dobivaju max bodova (5) iz stranog jezika?

Submitted by mstolla on 30 November, 2006 - 12:02.

da, certifikat 5. i visih stupnjeva se racuna kao ocjena 5.

Submitted by nyka (guest) on 12 November, 2007 - 23:03.

Piše da se može priložit kopija indeksa, tj. stranica s ocjenom iz stranog jezika, ukoliko smo imali strani jezik na faksu. Ja sam konkretno imala engleski na faksu(stručni), i u indeksu mi piše 'Strani jezik u struci', odnosno 'Engleski u struci'? to može?? nema veze što je to kao jezik u struci?
na koji način dokazujemo poznavanje dva jezika? donesemo samo dokument i o jednom i o drugom?

Hvala!

Submitted by Kiki on 5 December, 2007 - 14:15.

Bok,

Dovoljna je kopija prve stranice indeksa i stranice na kojoj je upisana ocjena iz stranog jezika (dakle, moze 'engleski u struci'). Za prijavu na natjecaj dovoljno je dokazati znanje jednog jezika, a ako dobijes praksu, onda cemo te pitati i za drugi. Smiling

Pozdrav,
Kristina

Submitted by frane (guest) on 21 November, 2007 - 02:19.

1. Da li se iz pravila može zaključiti da onda 4 godine engleskog u gimnaziji gdje se učilo do upper intermediate levela ne nose ništa bodova i mora se izići na ispit ukoliko se želi dobiti koji bod?

2.  Održavanje ispita je nakon natječaja, pa se onda bodovi iz stranog jezika dobiju naknadno?

3. Ukoliko se odlučimo na ispit, npr. iz engleskog, da li bi bilo najbolje "protrčati" srednješkolsko gradivo ili pogledati još neko konkretno područje? 

Submitted by Kiki on 5 December, 2007 - 14:31.

Bok,

1. U natjecaju je navedeno da se kao dokaz o poznavanju jezika uzima u obzir ocjena s fakulteta ili certifikat skole stranih jezika, tako da bi trebao ici na nas ispit kako bismo ti mogli dodijeliti bodove.
2. Ispit se odrzava 6.12. i 11.12. prema rasporedu objavljenom na nasoj web stranici (baci pogled na http://www.iaeste.hr/hr/zagreb_novosti/1750 ). Ispiti ce biti ispravljeni neposredno nakon odrzavanja, tako da mozemo studente odmah obavijestiti o broju bodova koje ce dobiti na temelju ispita, a konacna rang lista natjecaja bit ce objavljena sredinom prosinca.
3. Sto se tice samog ispita, nece biti pretezak i mislim da s upper intermediate levelom neces imati problema... Mig

Pozdrav,
Kristina

Submitted by Gost (guest) on 3 December, 2007 - 01:20.

Pozdrav!!

ja sam imala engleski na 1. godini (obavezan predmet), na 2. godini je ukinut, a sada na 3. je uveden kao izborni, koji ja nisam uzela Smiling dali to ima neke veze, tj. jeli dovoljna kopija ove ocjene iz 1. godine?

i jos nesto - znam i talijanski, ali na faxu ga nismo imali. jeli trebam polagati ispit i iz njega, makar vec znam engleski (lol)

pliz odg. do cetvrtka Very happy

tnx!! 

Submitted by Kiki on 5 December, 2007 - 14:36.

Bok,

Donesi nam kopiju prve stranice indeksa i stranice na kojoj je upisana ocjena s 1. godine i onda ne moras na ispit iz engleskog. Very happy Ne moras polagati ispit iz talijanskog jer nam je trenutno dovoljno samo da nam dokazes znanje jednog jezika.

Pozdrav,
Kristina