Pitanjce ?

Objavio(la) Guest, 4 Listopad, 2006 - 09:16

Pozdrav svima!

Potaknuta velikom željom za putovanjem,razmjenom,studiranjem u dr. zemljama...pročitala sam sve vaše teme ali nažalost nešto nisam dobro shvatila.Zato se nadam da ćete nać vremena za odgovorit na par pitanja; Zanima me da li vam se mogu pridružiti (učlaniti) odmah dr. godine nakon upisa na fakultet pošto sam još srednjoškolka? i ... Da li broj primljenih studenata utječe na broj poslanih (100 tu 100 van?) tj. kako funkcionira ta razmjena? Puzzled

hvala na odgovoru 

Iva

Objavio(la) admin, 2 Studeni, 2006 - 00:22
Znači, moguće se učlaniti već na prvoj godini fakulteta ali na praksu možeš tek od 3. godine. Broj studenata koji odlazi na praksu jednak je broju stranih studenta koji će doći u Hrvatsku! Sve piše na našem webu, pročitaj više o članstvu u Iaeste-u i IAESTE razmjeni.
Objavio(la) Ivana, 8 Travanj, 2008 - 23:45

Pošto je djevojka već spomenula i ima jednake želje kao i ja-imam i ja neka pitanja, ali ipak mogu reći da imam odlučeno što bi i gdje bi (vub, belgija). Rad vaše udruge mi se stvarno sviđa i iskreno razmišljam o prijavi za članstvo čim i sama upišem fakultet (maturant sam , planiram geodeziju), ali nije mi jasno ova razmjena studenta funkcionira samo kao te prakse, tj. nema razmjena već na drugoj godini ili nešto??Samo običnog studija? I gdje se mogu još malo više informirati o tome?? Ne znam koliko je moguća razmjena baš u području geodezije pošto u Hrvatskoj nema nastave na engleskom na Geodetskom fakultetu pa i želim znati kolike su mi uopće šanse za razmjenom ako ništa?? Stvarno sam zapela za sve ovo i podosta se informirala i o stipendijama i razmjenama kako i fakulteta na koji želim ići, kao i ovih u hrvatskoj, ali opet je podataka malo...

puno hvala kak god ovo ispalo Eye-wink