Nacionalna administracija & ostalo

Objavio(la) Ivana, 11 Listopad, 2007 - 13:20

Dragi moji!

Prije svega veeeliki pozdrav svima! Evo kako se svaki od nas alumnijevaca nakon svog kraceg ili duzeg staza u IAESTE-u i nakon diplomiranja posveti svakodnevnim brigama zaradjivanja kruha svagdasnjeg i u slobodno vrime razlicitim aktivnostima pospremanja stana/kuhanja/peglanja i drugih cijelogodisnjih radosti, jako se rijetko nadje vremena malo surfati po webu naseg divnog IESTE-a.
Al evo, kako je danas jedan od onih iznimno (ne)radnih dana, ja se malo uvatila prochirit sta to ima novog. Pa ovako. Ogromne sposobnosti i izniman obujam vremena provedenog ispred ove kante (misleci na komp) u naseg slavnog Ivana Grcica i ostale ekipe iz te kompjuterske zajednice Kompjuter ne da su urodile plodom nego, ono brale, neman rici..ma, neman ni slova. Ljudi svaka cast! I to ne samo za izgled i tehnicku stranu, nego za teme, ideje, sadrzaj i nadasve funkcionalnost. E pa kad smo sad kod sadrzaja, ja bi se tu posebno osvrnula na rad nacionalne administracije, tj. sadrzaja vezanog za istu. I to pogotovo outgoing dijela (tu san malo vise cackala, buduci da je eto igrom nesretno-sretnih slucaja, jelte, to bila moja glavna zanimacija, da ne velim zahebancija Smiling). Prvo, za Miss Juditu vec znam da vrhunski radi, nema rijeci. Neznam osobno gospodina uvazenog Orsanica, al evo porucujem, svaka cast! Uz pomoc nasih kompjuterskih frikova Azdaja i zaista sazetog, ali pritom cijelovitog sadrzaja vezanog za teme poput paper work&stuff, stvarno je ono macji kasalj otic na praksu. E sad ne bi tila diskreditirat predhodne velikane outgoinga, i mi smo svoj znoj ostavili u stolici ispod prozora u podrumu rektorata, al eto, sve ono za sta nikako nismo mogli nac vrimena uz pustu papirologiju i tu i tamo odlaske do maticnog nam faksa, eto sad je napravljeno, i sigurno olaksava cijelokupni posao UVELIKE!
Eto samo san tako tila malo komentirat, jerbo, znate, ovi ljudi jako rijetko dobivaju itekako zasluzene pohvale, a stvarno stvarno su ih zasluzili.
I dakako, neka bude motivacija svima nadolazecima.
Baj d vej, neznam zasto, al cini mi se da mlade snage su zaista ludilo, ne opterecene (ili jos uvijek ne opterecene) glupim i nepotrebnim politickim svadjama u prazno. Zato molim ove fosile koji su jos uvik tu negdi da im ne pune glavu! I svima njima (mislin ovim mojim fosilima) saljem jednu veeeelku pusu!Hvala hvala!

Zivili mi svi skupa!I neka zivi nas IAESTE!

Ana (alumni)

PS. Inace ja pisen normalno, al sad me bas nesto puklo....Cheer!
PSS. Nadam se da ce relevantni ljudi doc do ove poruke!