Mjesec edukacije studenata 2018

Sa ciljem informiranja mladih o njima bitnim temama ove godine smo po prvi put pokrenuli projekt Mjesec edukacije studenata.

Svakog utorka u studenom u našem uredu su se održavala razna besplatna predavanja i radionice iz različitih područja koja će koristiti studentima osječkog sveučilišta u njihovom daljnjem obrazovanju i karijeri.

Radionicu na temu Stress management održale su naša članica i studentica psihologije Martina Kolak i mag. psih. Diana Viduka. Studente su savjetovale kako se nositi sa stresom koji je sastavni dio svakog studentskog života.

Vedran Glavina, student treće godine Prehrambeno-tehnološkog fakulteta nam je u drugom tjednu studenog održao predavanje na temu Dobivanje mišićne mase kojim je obuhvatio najvažnije stvari od same fiziologije skeletnih mišića do vidljivog rasta mišića.

Predsjednik IAESTE Osijek Boris Rauš je kroz predavanje Zašto se baviti poduzetništvom u Hrvatskoj? odgovorio na pitanja kako, zašto, kada i gdje se baciti u poduzetništvo.

U zadnjem tjednu studenog, tajnik IAESTE Osijek Mladen Cestar i Fundraising koordinator Ivan Oršolić, studenti Prehrambeno-tehnološkog fakulteta su s nama podijelili svoja osobna iskustva kroz temu Razmjena studenata – kako i zašto? Što ih je natjeralo da odu na IAESTE plaćenu stručnu praksu, kako su se pripremili za odlazak i zašto smatraju da je razmjena važno iskustvo za svakog studenta.

Cijeli ovaj događaj ne bi bio moguć bez Studentskog zbora Sveučilišta u Osijeku koji je prepoznao važnost educiranja studenata i podupro Mjesec edukacije studenata. Cilj nam je i sljedeće godine nastaviti s ovim događajem i dovesti ga na zavidnu razinu.

Mjesec edukacije studenata 2018
Scroll to top

Korištenjem stranice prihvaćate upotrebu kolačića. više informacija

Ova stranica upotrebljava kolačiće radi analize korištenja web stranica, unaprjeđenja vašeg korisničkog iskustva te kako bismo vam mogli ponuditi proizvode i usluge koji najbolje odgovaraju vašim interesim

Zatvori