Zagreb Get Together 2019

Od 27. do 29.10. IAESTE Zagreb je organizirao GETT na kojemu su sudjelovali IAESTE članovi, alumni i praktikanti iz Slovenije, Austrije i Splita i naravno Zagreba. Vikend je prošao u prijateljskoj i uzbudljivoj atmosferi, o čemu svjedoči i odlazak na paintball u subotu ujutro. Usprkos iscrpljenosti, paru modrica i boji u kosi zajedno smo s apetitom otišli na ručak gdje smo uživali u tradicionalnoj hrvatskoj kuhinji. Dobro raspoloženje nije mogla pokvariti ni popodnevna kiša, nakon koje smo se uputili na daljnje druženje i izlazak do sitnih noćnih sati.

Unatoč neispavanosti, većina ljudi je smogla energije za još jedan zadnji obilazak kroz grad u nedjelju ujutro i upoznavanje sa hrvatskom kulturom. Zahvalni smo svima na dolasku i nadamo se da će ih ovaj vikend potaknuti da dođu još koji put u Zagreb, ako ne barem u Hrvatsku na more.

Zagreb Get Together 2019
Scroll to top

Korištenjem stranice prihvaćate upotrebu kolačića. više informacija

Ova stranica upotrebljava kolačiće radi analize korištenja web stranica, unaprjeđenja vašeg korisničkog iskustva te kako bismo vam mogli ponuditi proizvode i usluge koji najbolje odgovaraju vašim interesim

Zatvori