Novi lokalni odbor u Puli!

Priča o Lokalnom odboru Pula započinje u veljači ove godine kada nacionalni odbor IAESTE Hrvatska kontaktira dvoje zainteresiranih studenata za volontiranje u udruzi. Ubrzo nakon toga Lokalni odbor počinje rasti, pridružuju mu se drugi članovi volonteri i stvaraju se radne grupe marketing, fundraising i exchange.

Nakon mnogobrojnih radionica, kvizova, sastanaka i online druženja, odbor u Puli pokazuje veliku zainteresiranost za sudjelovanje u radu udruge, ambicije prema napredovanju i surađivanje s drugim lokalnim odborima u Hrvatskoj. U srpnju je održana Skupština na kojoj se službeno osnovao odbor i gdje su birana tijela odbora. Za tajnicu Lokalnog odbora Pula izabrana je Tajana Šantić, za predsjednika Luka Đurašinović, te su birani koordinatori radnih grupa marketing i fundraising. Odbor već sada ima dosta planova za budućnost, kao što je organiziranje Mjeseca edukacije studenata u studenome ove godine i teambuiding s članovima u prosincu. Lokalni odbor Pula možete pronaći na Facebook stranici LC Pula te na Instagramu pod imenom @iaestepula.

Novi lokalni odbor u Puli!
Scroll to top

Korištenjem stranice prihvaćate upotrebu kolačića. više informacija

Ova stranica upotrebljava kolačiće radi analize korištenja web stranica, unaprjeđenja vašeg korisničkog iskustva te kako bismo vam mogli ponuditi proizvode i usluge koji najbolje odgovaraju vašim interesim

Zatvori