IAESTE Croatia

Hrvatska udruga za međunarodnu razmjenu studenata prirodnih i tehničkih znanosti

42. CEC u Sloveniji

IAESTE Hrvatska je od 25. do 27. listopada sa svojih 14 predstavnika prisustvovao na 42. CEC-u održanom u Kope-u, Sloveniji.

Otvorenje samog CEC-a započeo je poseban gost iznenađenja Komik Vrlič koji je predvodio natjecanje između timova u “šumarsko orijentiranim disciplinama”. Nakon službenog otvorenja uslijedila i zabava za sve sudionike gdje smo se družili i plesali uz dobru glazbu i opuštenu atmosferu.

Idućeg dana smo prisustvovali na zanimljivim i korisnim radionicama gdje smo naučili kako možemo unaprijediti jobraising, project i event management te pisanje CV-a. Slovenci su nas lijepo iznenadili s otvorenjem internacionalne večeri, pri čemu smo imali priliku vidjeti tradicionalne slovenske plesove. Osim što smo imali prilike degustirati hranu i pića iz drugih država, aktivno smo radili i na poboljšanju međunarodnih IAESTE odnosa.

Veselimo se dolasku naših kolega na XMAS Adventure u prosincu te na CEC u Hrvatskoj za godinu dana. Pohvale organizatorima na obavljenom poslu i trudu i za nezaboravni doživljaj u Kope-u.

42. CEC u Sloveniji
Scroll to top

Korištenjem stranice prihvaćate upotrebu kolačića. više informacija

Ova stranica upotrebljava kolačiće radi analize korištenja web stranica, unaprjeđenja vašeg korisničkog iskustva te kako bismo vam mogli ponuditi proizvode i usluge koji najbolje odgovaraju vašim interesim

Zatvori