42. CEC u Sloveniji

IAESTE

42. CEC u Sloveniji

IAESTE Hrvatska je od 25. do 27. listopada sa svojih 14 predstavnika prisustvovao na 42. CEC-u održanom u Kope-u, Sloveniji.

Otvorenje samog CEC-a započeo je poseban gost iznenađenja Komik Vrlič koji je predvodio natjecanje između timova u “šumarsko orijentiranim disciplinama”. Nakon službenog otvorenja uslijedila i zabava za sve sudionike gdje smo se družili i plesali uz dobru glazbu i opuštenu atmosferu.

Idućeg dana smo prisustvovali na zanimljivim i korisnim radionicama gdje smo naučili kako možemo unaprijediti jobraising, project i event management te pisanje CV-a. Slovenci su nas lijepo iznenadili s otvorenjem internacionalne večeri, pri čemu smo imali priliku vidjeti tradicionalne slovenske plesove. Osim što smo imali prilike degustirati hranu i pića iz drugih država, aktivno smo radili i na poboljšanju međunarodnih IAESTE odnosa.

Veselimo se dolasku naših kolega na XMAS Adventure u prosincu te na CEC u Hrvatskoj za godinu dana. Pohvale organizatorima na obavljenom poslu i trudu i za nezaboravni doživljaj u Kope-u.

Marija