Natječaj 2020

Prijavni obrazac na Natječaj za stručnu praksu

Prethodno obavljena stručna praksa u inozemstvu posredstvom Udruge kandidatu koji drugi put odlazi na praksu donosi 1 bod, a kandidat koji prvi put odlazi na stručnu praksu dobiva 2 boda.
Aritmetički prosjek ocjena sa svih razina studija (zaokružen na 3 decimale)
Rektorova nagrada nosi 4 boda, a fakultetske i strukovne nagrade 2 boda. Izabrati vrjedniju i obavezno priložiti dokumentaciji.
Za prijavitelje koji ne posjeduju dokument o znanju engleskog jezika IAESTE organizira ispit o čijem će održavanju prijavitelj biti obaviješten isključivo putem e-maila.
IAESTE će se potruditi pronaći praksu iz specifične tražene države. Ukoliko to nije moguće fokus je na željenoj regiji.
Uploadati traženu dokumentaciju u jednom pdf-u (pdf naziv je prezimeime). Veličina dokumenta ne smije biti veća od 2MB. Ukoliko imate problema s uploadanjem možete dokumentaciju poslati na mail.
Vaši osobni podaci iz ove forme će se obrađivati povjerljivo i s njima će se postupati u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka - Uredba EU 2016/679 te Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (

Polja označena (*) su obavezna.

Natječaj 2020
Scroll to top

Korištenjem stranice prihvaćate upotrebu kolačića. više informacija

Ova stranica upotrebljava kolačiće radi analize korištenja web stranica, unaprjeđenja vašeg korisničkog iskustva te kako bismo vam mogli ponuditi proizvode i usluge koji najbolje odgovaraju vašim interesim

Zatvori