Mjesec edukacije studenata u Splitu

U vrijeme kad se svi događaji otkazuju, mi ti donosimo jedan kojemu ćeš sigurno moći prisustvovati!
Mjesec edukacije studenata stigao je u Split u online izdanju!
Ovaj prosinac, svake srijede IAESTE Split, udruga DVK i grad Split vam pripremaju novo predavanje, a teme su jedna bolja od druge. Pričat ćemo o filmu, poduzetništvu, antropologiji pa čak i o pivu!
Pridružite nam se srijedom u 20h preko Google Meet linka: https://meet.google.com/dmr-tssg-qrg


02.12.2020 / 20h / Dijana Žderić / Sve što kažu da je potrebno za uspjeh ja nisam imala, a ipak uspjela!
Našu seriju predavanja započinje Dijana Žderić, uspješna poduzetnica, direktorica čak dvije firme. Kroz priču o svom putu prema uspjehu, pokazat će nam što je to zapravo potrebno znati i imati da bi postigao svoje ciljeve. Ona će nam, ne iz teorije, nego iz prakse življenja na svom vlastitom primjeru pokazati kako unatoč tome što puno toga nije imala, a nema ni danas niti će neke kako kažu „bitne stvari“ ikad imat, uspjela… Bar se tako priča, a vi poslušajte pa procijenite.


09.12.2020 / 20h / Erik Lončar / Pročitaj film! Uvod u filmsku analizu
Ljubitelji filma otkrit će kako iščitavati i analizirati simbole, metafore, pogreške i skrivene nformacije koje se nalaze u filmovima. Imat će priliku promijeniti pogled na filmove te čak i one najdosadnije doživjeti na sasvim nov način. Shvatit će zašto je ”O za osvetu” nekreativan film, a ”Conan the Barbarian” zapravo inovativan film.


16.12.2020 / Dijana Šabić / Antropo-what?! Potencijal primjene antropoloških metoda u dizajnu, industriji, IT sektoru
Kroz predstavljanje inovativnih primjera korištenja antropoloških metoda i znanja u različitim sektorima, saznajte što to antropologija uopće jest (ne, ne tiče se iskapanja grobova!), i zašto biste u svom timu uvijek trebali imati barem jednog antropologa.


23.12.2020 / Roman Garber i Jaša Vuković / It’s a beer come true!
Budućnost je stigla i donijela personalizirano pivo! Zašto se pivu ne bi moglo birati po svom guštu, po sastojcima koji ti se sviđaju, kao što biramo pizzu? Upravo to pitanje je palo na pamet Romanu i Jaši i dovelo ih do osnivanja Brew My Beer pivovare! Kako su svoju ideju realizirali pretvorili u stvarnost i što sve ide u proces nastanka personaliziranog piva saznajte na predavanju.


Projekt je financijski podržao Grad Split.

Mjesec edukacije studenata u Splitu
Scroll to top

Korištenjem stranice prihvaćate upotrebu kolačića. više informacija

Ova stranica upotrebljava kolačiće radi analize korištenja web stranica, unaprjeđenja vašeg korisničkog iskustva te kako bismo vam mogli ponuditi proizvode i usluge koji najbolje odgovaraju vašim interesim

Zatvori