Mjesec edukacije studenata Osijek

Jeste li spremni za još jedan uzbudljiv Mjesec edukacije studenata?

Svaki utorak u svibnju u prostorijama ureda IAESTE Osijek (Istarska 5, STUC) očekuju Vas zanimljive teme i još zanimljiviji predavači.

Pridružite nam se, naučite nešto novo i zabavite se! Nakon izlaganja naših predavača pozivamo vas na redoviti sastanak, a nakon toga na zajedničku i sad već tradicionalnu cugu. Vidimo se!

07.05.2019. u 19 sati otvaranje MES-a započinju DIANA VIDUKA I MARTINA KOLAK s radionicom s kojim se svi možemo poistovjetiti “TIME MANAGEMENT”.

14.05.2019. u 19 sati zakoračiti ćemo u avanturistički i ambiciozni način života s temom “PROAKTIVNOST” kroz koju će nam IVICA DŽAMBO ispričati gdje je njega dovela njegova proaktivnost.

21.05.2019. u 19 sati TOMISLAV BARTULOVIĆ će dati osvrt na “FITNESS LIFESTYLE I PREHRANA” te kako živjeti uravnoteženim životom.

28.05.2019. u 19 sati odlazimo u svijet moderne umjetnosti, a naš predavač VEDRAN BJELOBRADIĆ će nas provesti kroz “GRAFFITI ART”.

Projekt je podržan od strane Studentskog zbora Sveučilišta u Osijeku.

Mjesec edukacije studenata Osijek
Scroll to top

Korištenjem stranice prihvaćate upotrebu kolačića. više informacija

Ova stranica upotrebljava kolačiće radi analize korištenja web stranica, unaprjeđenja vašeg korisničkog iskustva te kako bismo vam mogli ponuditi proizvode i usluge koji najbolje odgovaraju vašim interesim

Zatvori