Najava: Mjesec edukacije studenata 2020 – ONLINE

Ponovno sve kreće online, a ti si željan novih sadržaja i edukacije? Želiš ispuniti i ovako gusti raspored kvalitetnim predavanjima i korisnim informacijama?

Dođi na ovogodišnji Mjesec edukacije studenata i sve navedeno si omogući! Pridruži nam se svake srijede kroz studeni preko Google Meet-a.

Predavanja koja te ove godine očekuju su ponovno šarolika i uzbudljiva.

4.11.2020./19h/Maša Atlaga/ PSI help projekt
Prvo predavanje održat će nam Maša Atlaga, glavna voditeljica PsiHelp projekta. Kako se nositi sa stresom i anksioznošću za vrijeme studiranja te kako brinuti za svoje mentalno zdravlje cijeloga života, a naročito i u vrijeme pandemije.

11.11.2020./19h/ Dino Tomić/ Twixie marketing
Drugo predavanje održat će Dino Tomić iz Twixie marketinga. Kako od svoje genijalne ideje napraviti senzaciju. Kako promovirati sadržaje i iskoristiti društvene mreže za samopromociju. Što raditi, a što izbjegavati u digitalnom marketingu.

18.11.2020./19h/Carole Draï- Jacquet / CDJ Development *
Na trećem predavanju Carole Draï- Jacquet naučit će te kako zablistati na razgovoru za posao. Kako pristupiti razgovoru i prezentirati se te kako ispregovarati plaću.

25.11.2020./19h/Boris Rauš/ Bamboo Lab
Na četvrtom predavanju možeš poslušati Borisa Rauša koji će prokomentirati trend odlaska iz Hrvatske te koji su razlozi za odlazak, a koji za ostanak u Hrvatskoj.

Čeka nas uzbudljiv studeni i jedva čekamo ovo podijeliti s tobom! Vidimo se!

* – predavanje se održava na engleskom jeziku

Projekt sufinancira Studentski zbor Sveučilista u Zagrebu.

Najava: Mjesec edukacije studenata 2020 – ONLINE
Scroll to top

Korištenjem stranice prihvaćate upotrebu kolačića. više informacija

Ova stranica upotrebljava kolačiće radi analize korištenja web stranica, unaprjeđenja vašeg korisničkog iskustva te kako bismo vam mogli ponuditi proizvode i usluge koji najbolje odgovaraju vašim interesim

Zatvori