Teambuilding Lokalnog Odbora Zagreb 2020

Prošli vikend 29. kolovoza 2020. IAESTE Zagreb je organizirao ovogodišnji teambuilding našeg odbora. Počeli smo se okupljati od ranog jutra na jezeru Jarun kako bi pripremili roštilj. Kako to uvijek bude priprema je trajala dugo, a sve što se spremilo je nestalo u rekordnom roku! Sve su to napravile vrijedne ruke naših članova, od slanih do slatkih jela. Nakon roštilja družili smo se igrajući razne igre, a neki članovi su odlučili potrošiti pojedene kalorije igrajući badminton.  

Događaj je ujedno označio i otvorenje Ljetne recepcije u Zagrebu stoga nam se priključio i novopridošli praktikant Gabriel iz Brazila gdje su mu članovi dali uvertiru u hrvatsku kulturu i život.  Tako su u ugodnoj atmosferi i zabavnom društvu članovi Lokalnog odbora Zagreb proslavili su uspješni završetak IAESTE akademske godine.

Teambuilding Lokalnog Odbora Zagreb 2020
Scroll to top

Korištenjem stranice prihvaćate upotrebu kolačića. više informacija

Ova stranica upotrebljava kolačiće radi analize korištenja web stranica, unaprjeđenja vašeg korisničkog iskustva te kako bismo vam mogli ponuditi proizvode i usluge koji najbolje odgovaraju vašim interesim

Zatvori